diumenge, 30 de desembre de 2007

Bon dia?

Jo que m'havia fet el ferm propòsit d'aixecar-me aviat, i avançar en el dossier de pràctiques de fonaments, doncs tot al contrari!!!!!!!
He sentit el mòbil, que em fa de despertador, l'he aturat i cap al llit de nou. Quan he tornat a obrir els ulls per la finestra es veia un sol d'allò més enlluernador i ups sorpresa, el rellotge de la paret marcava que faltaven un parell de minuts per les dotze del migdia!!!!!!!!!!!!
Ostres, si en feia de dies que no em passava res semblant! I jo que em pensava que havia tancat els ulls una estoneta, i aquesta estoneta ha durat més de tres hores.
Encara he tingut temps d'anar a mirar alguns regals per reis (demà em tocarà anar a guaitar la resta, que els altres dies treballo), el diari, que encara no he mirat i el pa.
Au, ara a dinar, que després tornem cap al parc de nadal, que les pràctiques m'estaran esperant a la tornada.
En fi, de moment la meitat del diumenge massa productiu no ha estat.
Per cert, s'accepten suggerències per completar els regals de reis. No estic massa inspirada.

2 comentaris:

Ximo ha dit...

"Anar a buscar regals re Reis"??? Però és que saps on viuen? Per què no estaràs pas insinuant que els Reis són les monitores d'esplais, oi?

Luthien ha dit...

Ai, tens raó, m'he colat!!!!!!! Què faria jo sense tu....

Evidentment que no sé on viuen els reis (ja m'agradaria), no vaig a buscar els regals. Em limito a triar-ne els que m'interessen i a fer la llista, i els reis faran el què voldran.
Encara han de decidir com m'he portat aquest any.

Res més lluny de la meva intenció, les monitores fem moltes coses, però de moment, encara no som màgiques.