diumenge, 6 de setembre del 2009

Una setmana de bojos!!!



Demà comença una setmana realment estranya, amb mil anotacions diferents a l'agenda, i mil coses diferents a fer.
Començant que a Cambrils aquesta setmana és festa (una de les festes majors), però que a Tarragona no, pot ser que acabi literalment sonada...
Demà dilluns fem pont a la feina, però m'he de passar al matí a la facultat entre exàmens i apunts. A la nit, volem anar de concert, això si els que arriben de campaments tenen prou forces.
Dimarts festa, i suposo que em deixaré cauré per alguns dels actes, que avui ja m'he perdut l'exhibició castellera per estar-me tot el cap de setmana estudiant.
Dimecres i dijous tornem amb els exàmens a Tarragona, i de seguida que els acabi de pet a Cambrils a la feina. On estem preparant les llistes, el material necessari, les mostres de manualitats i moltes més coses.
Dijous a la nit tornem-hi de concert i suposo que alguna cosa més també caurà.
Divendres és la Diada Nacional de Catalunya.
Dissabte, l'últim examen d'aquesta tongada (de debò, que el que devia fer el calendari es devia quedar descansat, en tots els anys de carrera no havia fet mai exàmens en dissabte), i Diumenge, que alguns el dedicaran a descansar, doncs no, au cap a la mostra d'entitats amb els del cau.
I se m'oblidava aquesta setmana a les tardes, era quan voliem pintar les frases a les parets del cau de castors!!!!!
I el dia 14 inici del curs escolar, i també inici de les classes, aquest any si que comencem igual que els nens petits!!!!
O sigui que s'accepten candidats a un massatge a les cervicals (lloc on hauran anat a parar tots els nervis...)