dimarts, 4 de gener del 2011

De cuinetes per casa...


Dijous al migdia venen a dinar una collada a caseta nostra!!!!
I després de canviar la distribució del menjador per encabir-hi deu persones, mons pares, mons sogres, mons germans i el meu cunyat, (ais que la liaran aquests tres junts!!!!), l'àvia i nosaltres dos, toca pensar, repensar i començar a preparar diferents plats per aquell dia, avui ja he buidat bona part del super de la cantonada, perque demà segurament no tombaré per casa en tot el dia, i no vull deixar-ho tot per últim moment, així que donant les gràcies per endavant al congelador i al frigorífic que els hi tocarà fer hores extres, pobrets acostumats només a tenir menjar per dos!!!
Amb les indicacions de que ma sogra no menja carn, i que l'àvia tant pot ser que s'ho mengi tot sense ni piular, o que li haguem de fer el menú alternatiu a base de cremetes i pures, ara per ara el menú és aquest tot i que segurament hi haurà canvis d'última hora que em conec!!!!
-Pop a la gallega.
-Esqueixada de bacallà amb diferents olivades. (Amb ganes d'estrenar els motllos que vam comprar per guarnir més el plat).
-Got de xarrup amb crema de carbassà.
-Espardenyes d'escalivada amb tonyina i anxoves.
-Torradetes amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet (un vici!!!!)
-Petites brotxetes variades.
-Humus de cigrons casolà.
-Amanida currada (a imaginació del David i del que vagi agafant de frigorífic)
-Albergínies farcides de peix i marisc (A veure com surten que sempre les he fet de carn!!!).
Em sembla que no em deixo res, menys mal que no m'he de preocupar per les postres, que tocarà tortell de Reis, ara a qui li tocarà la fava????