diumenge, 23 de desembre del 2007

Down

Aquest dissabte a la tarda ha estat d'allò més especial.
He anat a la primera festa de l'Associació Down de Tarragona, i la veritat és que m'hi he sentit molt a gust.
Primer pintar amb la Maria, després veure i escoltar l'actuació dels Cracs d'Andi; grup d'animació format per persones amb síndrome de Down, que han aconseguit animar a tot el públic i després tots els nens que hi havia al recinte han fet cagar el Tió. S'han endut una bona pila de joguines i de llaminadures. Veure les cares il·luminades, amb un gran somriure no té preu, però encara és molt millor veure'ls jugar els uns amb els altres, no deixen de ser nens, i en això no són diferents, son IGUALS!!!!
Reclamen la mateixa atenció, el mateix espai que qualsevol altre nen.
Perque no aprenem d'ells?
Gràcies per l'experiència viscuda. Gràcies a tots però sobretot al Carles, la Vicki i en Pau. Però les gràcies més especials son, sense cap mena de dubte, per la MARIA!!! (Quan llancem el proper coet?).
Pd: Em quedo amb la frase del díptic de l'Associació: "Les persones amb la Síndrome de Down, són menys diferents del que t'imagines, vols veure-ho? Obre els ulls!!"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tu. La veritat és que hem d’estar agraïts de que persones com tu ja hagin obert els ulls i ajudin a que els demés també puguin fer-ho. I el més sorprenent de tot; de manera completament espontània i altruista. Ja ho repetirem!

Carles, Vicky, Maria i Pau

Ximo ha dit...

Lamento haver-m'ho perdut, però la propera vegada no hi faltaré! Però hauré de venir sense la Laura, perquè ella acapara la Maria...

Andrea. ha dit...

Em sembla que ara hi haurà cua, jejeje.

Anònim ha dit...

En nom d'en Joel (un nen amic meu amb síndrome de Down) de Sta. Eugénia de Berga - comarca d'Osona, gràcies per el teu comentari en el teu blog i per la teva dedicació als petits de Tarragona.
Una abraçada.