dimecres, 16 de gener de 2008

N'hi ha per llogar-hi cadires!!!!


Avui he passat per la plaça de l'Església i he vist en directe la famosa cúpula del nou campanar. Per favor, quina aberració!!!!
Que algú m'expliqui de que serveix un campanar en ple segle XXI?
Que potser esperen augmentar el nombre de feligresos amb el so de les quatre campanes? (4 per falta d'una...).
Tampoc servirà per guiar als pescadors, que no saben que totes les barques van equipades amb una pila de ginys informàtics?(GPS, plotters, radars, sonars, sondes, ordinadors...).
Ara que el que em rebenta no és la construcció en si del campanar, és que aquesta és finançada amb diners de l'Ajuntament!!!!!! És a dir que aquest "formós campanar" de més de 33 metres d'alçada el paguem entre tots els cambrilencs!!!! Fins i tot els que no som creients.
Si l'haguessin finançat pel seu compte o amb aportacions voluntàries no hi tindria res a dir. Però no, ara ens dediquem a finançar l'entitat més rica de l'Estat.
Ara falta acabar de col·locar la cúpula i els rellotges de les façanes, (un per façana, segur que això ajudarà a la gent per no fer tard als llocs...) ja hi podrien posar en cada façana unes peces de rocòdrom que com a mínim tindria alguna utilitat.
Vinga tots aquells que formin part d'alguna creença que comencin a demanar pressupost a la casa gran, o amb quin argument es negaran a que es construeixi una mesquita, un minaret, o una sinagoga?
On està escrit que totes les esglésies hagin de tenir el seu campanar? Què no estava bé aquesta sense? Es veu que no.