dijous, 27 de març del 2008

Un transsexual home embarassat.


Es tracta d'una imatge insòlita però real. Un transsexual masculí ha fet públic que està embarassat de cinc mesos i que aquest estiu es convertirà en el primer home, legalment considerat així, que donarà a llum una criatura. Es tracta d'un transsexual nord-americà que va néixer dona, es va operar per extirpar-se els pits i ha fet un tractament per tenir cos d'home, però ha mantingut els òrgans genitals femenins.

La veritat és que xoca i molt!!!
Una dona que no accepta el seu cos (actitud totalment legítima), i que decideix anar convertint-se poc a poc en un home gràcies a les hormones, es treu els pits, però no pas els genitals, amb la qual cosa, físicament encara que no tingui la menstruació no deixa de ser una dona, ara surt a la llum, quan gràcies a una inseminació, es queda embarassat, quan legalment ja era un home.
Si més no curiós.

2 comentaris:

Arda ha dit...

Has pensat com deu estar del "coco" aquesta persona?.
Si mes no, costa d'entendre que, algú que ha nascut amb un cos que no l'hi pertoca, amb un cos "equivocat", i que ha pogut canviar gràcies a la cirurgía i les hormones, no hagi renunciat a la maternitat (el fet de gestar i parir un fill).
Sembla que si realment es sent un home, hauría hagut d'optar per la paternitat en lloc de la maternitat.
Pobra criatura quin embolic!...el seu pare, serà a la vegada la seva mare. Serà ben bé, el fill/a d'un esser hemafrodita.....Ja tinc mal de cap!. Per mí, es una acció molt egoista.No crec que hagi pensat en la criatura que vindrà a aquest "mon de mones".

Andrea. ha dit...

I no només l'actitud d'aquesta persona, el que ho tindrà difícil serà la nena, cada vegada que li preguntin com és sa mare o li facin dibuixar-la, o hagi de posar el nom dels pares en qualsevol formulari...
En això estem d'acord, no crec que tingui massa clar, realment que és, si un home o una dona, o és que senzillament aquesta persona ho vol tot, vol ser dona i home al mateix temps...