dilluns, 13 d’abril de 2009

On ha anat a parar el meu temps?


Algú ha trobat les meves hores per casualitat???!!!!
Aquelles hores que volia trobar aquests dies de vacances, hores per anar a fer aquells cafès que porten postergant-se mesos i mesos, aquella estoneta de tranquilitat per escoltar amb atenció aquell cd que acumula pols a la lleixa, o per avançar les pagines d'aquell llibre que a desgrat teu tens abandonat, aquella estona per arxivar d'una vegada les centenars de fotografies, aquelles hores per donar un tomb tranquilament pels carrers de la meva ciutat o per començar a trepitjar la platjeta, per contestar aquell correu especial, per mirar aparadors, per aconseguir arrencar algun àcord o tonada a la guitarra, aquella estona per anar a jugar una mica amb els meus nebots, aquella estona per sentir l'abraçada d'aquell amic per sempre, aquella estona per compartir plegats, aquella estona per deleitar-me amb el teu somriure i aquella espurna trapella als ulls...

Demà tornem a la realitat, i tot i que tinc la sort de treballar en quelcom que m'agrada i m'omple, continuaré buscant aquestes hores perdudes.

Si algú les troba que m'avisi...

2 comentaris:

Anastàsia ha dit...

Ei ,Luthien!!!
Jo també fa temps que busco...i ni rastre! Entre això i els mitjons que es perden qui sap on ...em porten LOCA!!!
Ens truquem si sabem alguna cosa ,eh?

Arda ha dit...

Hi ha quelcom de mes fugisser que el temps?. I a mesura que et vas fent gran, corre mes i mes de pressa. O sigui, quan mes feixucs anem, el temps s'entesta en anar mes ràpid cada vegada.
Ah!. "tempus fugit"