diumenge, 9 d’agost de 2009

Suaument em mata...


"No tenguis por, agafa'm sa ma
No tenguis por, em pots besar..."

Ahir nit de cultura, nit de concert, nit de Cris Juanico.
M'encanta aquest home, el concert genial,tot i que reconec que se'm va fer excessivament curt, d'una intensitat que se't posava a la pell, amb la millor companyia possible, i envoltats de la naturalesa i de la nit del Parc Samà. Un concert ple de sensualitat i de bona música. Una meravella!!!

Després cap a la NAC, vam veure poques actuacions, però després vam xalar d'allò més amb la "Banda de la Gamba". Aquí es va acabar la música tranquil·la, però també ens ho vam passar d'allò més bé tota la colla allí saltant. Sens dubte els millors dalt de l'escenari l'Apel·les i l'Albert, no se'ls resisteix cap instrument, son genials.
Després més tranquils en un racó del parc, amb la guitarra de fons, i naltros per allí cantant. Aquests moments no tenen preu.

Ben entrada la matinada cap a casa.
Una nit per no oblidar.

3 comentaris:

rits ha dit...

has disfrutat el cap de setmana i això és important!!!!

No conec aquesta nova aventura del Cris Juanico, em sembla ben curiosa. Ja l'escoltaré!

Luthien ha dit...

Gràcies Rits!!!
I tant que val la pena que l'escoltis, versions de cançons romantiques, amb la seva veu i música de jazz de fons, genial... és per compartir.

instints ha dit...

cap de setmana completet!!! que bé!! No sé qui és en Cris Juanico, però gràcies per la informació, sempre va bé obrir ments i escoltar noves aportacions!!