dimecres, 9 de desembre de 2009

FOCA II..


No, no m'he posat a dedicar-me a aquests animals marins, sino que és la forma d'anomenar la formació de caps...
4 dies d'allò més interessants...
La formació, sempre he cregut que és un procés que s'ha d'anar renovant, ampliant i compartint i això és el que hem fet 25 focaires perduts per una granja escola a Juneda.
Tot i disposar ja de la titolació que s'obté d'aquests cursos (obtinguda per un altre cantó), vaig pensar que seria interessant rebre la formació des d'un altre punt de vista, i no m'he equivocat, noves experiències, noves persones i moments enriquidors...
Raids, buscar un cau per un poble on no hi havia ningú!!!! (on eren els habitants de La Canonja, aquella nit??), sopar, joc de les preguntes, monopoli a les 2 del matí!!!, dormir plegats, sense mòbils, rellotges, i per tant, despertar-nos amb la claror del nou dia, i el soroll de les campanes, esmorzar relaxats al solet, obrir els sobres amb les instruccions, i adonar-nos que ja fem tard, i cap a Tarragona a fer diferents activitats.
Després cap a Juneda falta gent!!!!, anar fent fotos pel camí, com la de dalt.
I allí, durant tres dies, somriures, rialles, tallers formatius, bones nits, jocs cooperatius, apats boníssims, noves complicitats, eix d'animació realment surrealista, tallers dels sentits, jugar a les pel·licules fins a les 4 del matí, habitacions plenes de sacs, motxilles i coses que desapareixen...
Vaja, que repetiria encantada, de fet ho faré el proper cap de setmana, però aquesta vegada ens esperen a Ulldemolins!!!! (Una altra forma de recórrer el país)

5 comentaris:

Striper ha dit...

I habitacion plenes de sacs que a vegades s'apropen complices.

rits ha dit...

I tant que estàs recorrent país!
Les cases de colònies de Juneda! quina gràcia, m'has tornat a portar un munt de reocrds, i en aquesta casa, tb de molts monitors!

...sempre està molt bé reciclar-se...saps, mai vaig tenir la titulació,... xò,...sssst, no ho diguis gaire fort!

garbi24 ha dit...

Tret de eles coses que desapareixen....molt bé no?

Luthien ha dit...

Striper, no s'apropen en el sentit que et penses... però si per compartir complicitats.

Rits, i tant!!! i descobrir petits racons fantàstic, tranquil·la que et guardo el secret!!!!

Garbi, i millor pq encara van acabar apareixent, a les tantes això sí...

Ramon ha dit...

Qui no ha passat per aquesta Granja Escola? Les Obagues, no? Déu fer 24 anys i encara en recordo el nom; aprendre a fer pà, donar menjar a les bèsties... Crec que hi havia un rusc... On millor que en un lloc ple de sacs de dormir?