dissabte, 28 de novembre del 2009

De parranda...



Aquesta setmana he canviat una part dels dies el fet d'anar amunt i avall de Cambrils i Tarragona, així que amb la bossa feta, cap a Osona falta gent, on un grup força nombrós (em va sorprendre la quantitat) de somiatruites i amb ganes de canviar el món, altrament coneguts com a educadors socials, es disposaven a fer el primer congrés català d'educació social.
L'experiència, d'allò més enriquidora, que serveix per conèixer d'altres professionals d'arreu del país i noves experiències amb la realitat que ens envolta, i de rebrot una bona pila de lectures de tornada cap a casa.
Aquests darrers dies me'ls he passat entre Vic i Taradell, des d'aquí una molt forta abraçada a la Carme i al Josep, per obrir-me les portes de casa seva, i de rebot, al Quim (que per cert continuem amb un cafè pendent...)
I aquest cap de setmana, toca assemblea general d'escoltes a Reus, on el nostre agrupament és l'encarregat de fer el sopar, au nena no volies caldo, doncs dues tasses, o en aquest cas unes 300!!!.
I per finalitzar, demà al vespre, com a bona culer, no em penso perdre pas el Barça-Madrid, on el veurem però encara està per veure.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Una bona semana per el que dius!!!

Albanta ha dit...

Endavant nena...fan falta gent com vosaltres per millorarla nostra societat.
Un petó molt fort

Les Coses són com Som ha dit...

Que guai, tinc una amiga educadora social que també devia venir. Setmana positiva!! Per acabar-ho d'arrodonir estaria bé un altre xorreooooooo!!!
Muack!!!

Arda ha dit...

Nosaltres també varem estar contents de tenir-te a casa. Va ser una estada molt curta però ens varem poder conèixer personalment i parlar cara a cara.
Ja ho saps. Tens uns amics a Taradell.
Una abraçada.