dimarts, 10 de novembre del 2009

malalta!!!!


Porto més de 28 hores barallant-me amb el termometre i la febre, d'aquestes hores, quasi totes me les he passat al llig, i ja en tinc ben bé prou.
I després d'aguantar malestar al cos, mal de cap, i que al matí comencés fer-me mal l'orella, al vespre he anat al metge, i resultat una otitis de cavall!!!!
I encara em diu el metge: tranquil·la no tens grip (al centre on treballo ahir hi havia la meitat de nens només, els altres estan malalts, i els que queden no estan massa potables que diguem!!!!).
No tens grip, però si tens una otitis força desenvolupada, això ho tenen els nens i jo pensant: es que treballo amb nens!!!, d'adult fa més mal: jo dient-me a mi mateixa, ja ho havia notat...
Vaja, que estic k.o. au a xutar-me d'antibiòtics i calmants uns dies (amb ho poc que m'agrada medicar-me), me'n torno al llit...

6 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres pobreta, va et dixo uns petonets guaridors, que et posis bona.

Garbí24 ha dit...

Millorat i fes molta bondat...com han de fer els malalts. Anims!!!!

Agnès Setrill. ha dit...

Descanssa tant com puguis, i pensa en els cops que ja t'hagués agradat quedar-te al llit i no has pogut! Encara que ara no tinguis més remei.
Cuida't molt fins que estiguis del tot recuperada...que l'otitis és molt pesada.


Petons! :-)

rits ha dit...

molts ànims i paciència!!!!! que les otitis són molt pesades!
t'ho diu una especialista en otitis d'adulta!!!

Les Coses són com Som ha dit...

buaaah, el mal d'orella és insoportable, sort (i toco fusta) que de gran no n'he tingut fins al moment, però de petita en tenia bastant sovint, i encara recordo el dolor.
Així que recupera't i t'envio molta vitamina perquè et recuperis!!

Anònim ha dit...

Cuida't i posa't i beu coses ben calentetes...