dissabte, 8 de desembre del 2007

Em barallo amb l'estadística...

Doncs sí, i de moment guanya aquesta per golejada.
Feia més de quatre anys que no feia res de res relacionat amb matemàtiques pel meu compte (aquí no em serveix ajudar als nens del centre amb els seus deures), i ara això és nota, i molt.
També cal dir, que abans tampoc eren santes de la meva devoció.
Ara mateix estic saturada de números, gràfiques i mil i una formules, i la pobra calculadora, si pogués pensar, n'estic segura que demanaria un descans, i pel que sembla els meus companys estan igual que jo. El mateix exercici dóna un ampli ventall de resultats!!!!
No sé si ajuden massa els comentaris del professor, dient-nos que qui es perdi ara, no cal que es presenti al gener, perquè no en traurà res de bò!!!!! Això que son? Ànims? O ganes de desmotivar encara més al personal? La crua realitat? (És l'assignatura amb més matriculats de tota la carrera)
Molt em temo que l'examen de dilluns serà una massacre col·lectiva...
Em sento frustrada, no m'entren aquests coneixements, ni amb calçador...
I pensar que fa un anys, no pas tants, jo em volia decantar per les ciències, concretament per allò que estigues relacionat amb un laboratori, tot i que a hores d'ara, em continua agradant la biologia...
Si hi algú per aquí a que li doni més bé que jo això de l'estadística (tampoc és gaire díficil superar-me), que m'ho faci saber.
Ara mateix, només em permeto fer: AGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!