dijous, 17 de setembre del 2009

Embolica que fa fort!!!


Embolic d'horaris de les diferents assignatures, les que pertoquen i alguna que altra per recuperar, en un intent una mica desesperant d'intentar-ho encabir de la forma més lògica possible, però em sembla que la lògica se n'ha anat de vacances en aquella facultat.
Entre les que tenen horari assignat, però que aquesta setmana han (i hem) respectat molt poc, li sumes les que no hi ha docència adjudicada però si la data d'examen!!!!
Entre que hi ha assignatures que es solapen en el mateix temps però en diferent espai (vaja de punta a punta de la facultat), i jo que busco per tot arreu el meu manual per dividir-me, però el dec haver perdut... o potser que me'n vagi a buscar el Goku a veure si m'ensenya allò del canvi de lloc instantani.
I si li sumo les hores que em passo a la feina, aquests dies estic fent un màster, un postgrau i un doctorat tot junt en realitzar un trencaclosques que em permeti fer alguna cosa de profit i no tornar-me boja pel camí.
Embolic d'aules, des de que l'han ampliat quasi que has d'anar amb un plànol per trobar alguna cosa.
Embolic de coses apuntades a l'agenda, i això que només portem una setmana!!!!
Embolic de sentiments, alegria, tristesa, mandra, motivació i fins i tot una mica d'histèria col·lectiva.

Pd: Embolic de carrers tallats per les sempre eternes obres, que sumant a la pluja d'avui, que provoca?? un embolic??? un caos més aviat!!!!