dilluns, 10 de març del 2008

Dies per oblidar...


BuFFFF!!! Quins dies!!!!!
Un dissabte del tot improductiu, un monogràfic que havia de ser interessant o com a mínim ho semblava en el primer moment, no s'aguantava per enlloc. Havíem de tractar contes i titelles, i els contes van brillar per la seva absència, i la part de titelles, va consistir en fabricar titelles amb paper matxé i boles de porexpan, vaja que perfectament podien haver canviat el títol per manualitats (que ja estaría bé si fos pel curs de monitors) però no és el cas.
I no serà perque no hi ha mil i un contes que poden servir per explicar les diverses situacions que et pots trobar amb els nens d'esplais, activitats o amb els propis monitors, però em sembla que si vull això, m'hauré de buscar la vida pel meu compte, perque no en vaig treure res de nou. Només unes pàgines de teoria, això si tractant-nos de rucs, quina ràbia em fa que em passin informació i es dediquin a llegir-me-la!!! Això ja ho sé fer jo soleta!!!
Només es salvava les estones de conversa amb el Ricard. (més val que pensem que son 10 h menys que ens falten, no?)
Seguit d'un diumenge, on a nivell polític ens vam fotre la gran patacada, on els resultats no son ni de bon tros, els que s'esperaven. Si que pintaven negres d'acord, però tant??? Passar tot el dia al col·legi electoral, i veure com les paperetes del PSC van baixant de forma brutal i constatar-ho amb el recompte, després cares tristes, de desengany...
Ara no és moment de deixar-se endur per l'esperit de fracàs, cal afrontar la situació, analitzar-la i esser capaços de donar-li la volta per aprendre dels errors.
Per no distorsionar, el Barça segueix regalant punts i més punts al Madrid.
I avui el dia havia de pintar millor?? Arribo a classe de dret, i em trobo que ara el dret laboral és tot en castellà, però tot tot tot. No se suposa que estudio en una universitat catalana?, o és que la professora s'ha equivocat de lloc? i tot seguit passa a explicar-nos la situació del Pizarro a Endesa, o el sistema d'accions de Telefonica!!!
No estava disposada a perdre el temps d'una forma tant descarada, i amb tanta demagògia pel mig, així que he recollit les coses, i he marxat d'allí.
I ara, com continuarà el dia???