dimarts, 1 de setembre del 2009

Ja està, ja ha arribat... el setembre...


Ja som al setembre, i això vol dir que poc a poc anem deixant l'estiu enrere, i si el calendari no ens enganya significa que hem tornat a la feina.
Doncs sí, primer matí de feina liquidat, i la veritat és que el balanç surt la mar de bé, retrobament amb les companyes, posar-nos al dia, cafetó, començar a apuntar coses i més coses a l'agenda, mirar i remirar les llistes dels nens d'aquest curs (més plens que mai...) a veure com ens organitzem amb aquests grupets!!!
Repartir i endreçar el nou material, quin goig que fa al començament tot nou de trinca.
Avui ha estat la mar de tranquil, molt diferent de quan tornin les feres!!!!
I després d'aquest matí toca seguir estudiant, amb moltes ganes de treure'm els exàmens de sobre.

Però estic contenta, necessitava tornar a sentir-me activa, i tot que encara falten coses per estar al ritme normal, com la facultat o l'altra feina, al ritme normal és a dir de bòlit, però ja m'agrada, que aquests últims dies se m'han fet eterns!!!!

I potser sí que estic més contenta, no en va les companyes m'han dit que estava cantant fluixet mentre endreçava i jo sense adonar-me'n!!!!
Aquí un fragment de la lletra que tenia al cap...
"Mi niña yo te digo, el mundo está muy bueno, si tu quieres nos lo comemos, está lleno de colores. Si tu quieres te los enseño, yo te enseño a navegar, navegar contracorriente"