dilluns, 28 d’abril del 2008

Motivacions....


Fa una estona m'ha donat per fer una llista mental de totes aquelles coses que faig ultimament i que d'una forma o una altra omplen aquelles parts del temps que formen el dia a dia.
Al cap i a la fi, sóc una motivada de la vida!!!
- Els meus estudis (uns per acabar (espero) i d'altres que encara queda camí, però de moment aquest camí m'agrada.
- La meva feina al centre obert, tot començant a preparar un final de curs que ja s'acosta. Un curs intens però què ha estat la mar d'interessant.
-El meu esplai Gripau Blau, perque tot i que hi hagut dissabtes que no hi he pogut anar, i se'ls troba moltíssim a faltar. No hi ha més, son els meus gripaus!!!! I d'aquí ben poquet a passar hores en remull!!.
-Els nens de l'Associació Down, una descoberta tardana, però que promet moltíssim.
-El meu partit i els meus companys d'afiliació política, mira que fa anys que tombo per aquella casa ja!!!
-Els meus intents frustrats d'aconseguir una seqüència seguida de notes a la guitarra!!! Ara és una batalla que no penso deixar perdre, encara que costi acabaré tocant alguna cosa.
-I l'última, i no per això menys interessant, sóc una de les noves caps de l'agrupament Gent de Mar, el que havia de ser un favor per uns campaments determinats a esdevingut una altra cosa. Vaja que em sembla que a partir d'ara els dissabtes a la tarda m'haureu de buscar pel "cau".

Tot això sense oblidar els meus amics i la gent que estimo, ells ja saben que formen una part important de mi mateixa!!!