dimecres, 26 d’agost del 2009

Ocupada de nou...


Els meus amics s'han proposat omplir-me l'agenda i de retruc les hores del dia, de mil i una activitats, i la veritat m'encanta.
Quan no estic estudiant o fent feina a l'ordinador (estic de l'estadística fins al capdamunt), em venen i literalment em rapten jejejeje.
Quan no és un sopar amb bany a la piscina i joc de taula inclos, és un cafè que s'allarga amb una xarrera eterna i mirades que ho diuen tot, quan no un cinema improvisat, quan no una dosi de cançonetes o una tarda remenant fotos per una exposició, o fent cartells amb pintura i em venen dient que ells no saben fer les lletres com jo (??!!!), o preparant material pels campamanets (tant de bo pogués tornar a marxar, però em toca fitxar...), o anar a fer una cervesa cap al tard, o ei que dijous, anem a les festes de Sants i tu vens!!!, o un missatge a mig matí, o una trucada amb l'excusa més simple per saber que faig, o el millor de tot, una abraçada d'aquelles que no t'esperes... i que m'encanten.
I avui la frase de ma mare, que feia molts dies que no sentia: no et caurà la casa al damunt, no... però aquesta vegada se li notava un somriure mig amagat.