divendres, 18 de gener del 2008

Què sigui ja divendres, que siguin ja les cinc...


Ja hem passat l'equador dels exàmens, ara només queden el de psicologia i el d'estadística. Brrrr........ quines ganes tinc ja de que s'acabin. De debò que m'agrada el que estic estudiant (i espero que em serveixi en un futur), però en dies com aquests em plantejo per uns breus segons en què devia estar pensant per seguir estudiant. És broma, però estic esgotada!!!! Tinc les neurones que m'estan demanant a crits un descans.

Al centre comença a predominar l'ambient carnavalesc per tots els racons, quin tip de muntar i acabar disfresses que ens espera, noietes!!!! Sempre m'ha agradat aquesta festa pagana, llàstima que a Cambrils faci anys que no es faci rua ni res semblant, només el fan ja les escoles!!!!

Res millor, que per eixorivir-me una miqueta, que barallar-me una estona amb la guitarra (ara em toca fer uns exercicis amb bateria i piano de fons, i jo al damunt he de tocar, o com a mínim intentar-ho). Pensava que em seria més fàcil, però es veu que no, els meus dits van per un cantó i les notes per un altre, jejeje.

Paciència que és la mare de la ciència.