dilluns, 30 de març del 2009

Dilluns pensant en:



Revisant les fotografies d'aquest cap de setmana, no me n'he pogut estar de penjar-la!!! Fas (i fem) una cara, que sembla que no haguem trencat mai un plat!!!.
Un cap de setmana atapeït (per no perdre el costum...)que comença amb un taller de pirates al museu (m'encanta aquest taller... llàstima que un nen quan va veure la pota de fusta i la serra es va posar a plorar...), gaudir del solet que feia (on punyetes ha marxat...), dinar a la vora de la mar, esperar el tren per trobar-me amb la resta de colla i marxar plegats cap a Bcn, on ens esperava el Dani, i després La Pegatina!!!! Senzillament un concert genial!!!!

Recorrer les Rambles, i quedar-nos parats de que ens oferissin cerveses cada dues passes, al final cansa i tot!!!! Tombs pels carrers de la capital i a dormir!!!

Dissabte cau, que va anar la mar de bé, tot i que a vegades els escanyaria perque no callen ni sota l'aigua..., després anar a veure el compromís de les nenes, mira que en sabeu d'emocionar eh???!!!! (Mil petonets Berta, Clara i Pedro).

Tornar de matinada, i buscar una benzinera que no estigués tancada pel Penedès, intentar evitar les caparrades (ho sento Albert!!!) arribar a les 4 a Vinyols (amb el canvi d'hora inclòs), on tot just vam tenir temps d'escoltar les dues darreres cançons, ho reconec tenia ganes de fugir d'allí.

Diumenge al matí, tornar a matinar, quan tot just havia acabat de tancar els ulls va sonar el despertador, i au, cap al consell nacional falta gent, interessant però no m'agraden les maneres de certes persones (Quim i Apel·les a que sabeu de qui parlo???!!!), i per fi, tornada cap a casa i tarda relaxada, aprofitant que encara era de dia trepitjar una miqueta de sorra a la platja...

Pd 1: Que sigui ja el cap de setmana, i la setmana vinent de colònies i després ja ho veurem, en tinc moltes ganes.
Pd 2: Gràcies nois, per estar al meu costat. Per fer-me plorar d'alegria i per arrancar-me un somriure quan ho necessito.