dimecres, 9 de gener del 2008

Se me'n fum l'AVE.


Evidentment, que com a catalana vull que arribi d'una vegada aquest "esperat" mitjà, però francament m'importen molt més l'estat de rodalies i de regionals!!!!
Trobo estèril, el debat de si l'AVE (Alta Velocidad Española jajajajaja) passi o no a tocar de la Sagrada Família, el més important és que arribi. Tal com estan de pilotats els fonaments dubto molt que li passi alguna cosa, ja se'n guardaran prou, vist el volum econòmic que en treu la ciutat de Barcelona d'aquest monument arran del turisme.
Com la gran majoria d'usuaris del tren d'aquest país n'estic tipa de retards, avaries, manca d'informació, falta d'educació dels treballadors de renfe!!!
No em serveix de massa cosa, que em tornin l'import del bitllet, (si ho aconsegueixo...) si per norma general arribo tard al meu destí.
Només faltava que a Reus, a pocs metres de l'estació ahir hi hagués un descarrilament, fet que va provocar encara més retards, canvis de línies o haver d'agafar un autocar.
El que no és normal, és que de Cambrils a Tarragona, amb encara no 20 kms escassos, es tardin més de 50 minuts!!!!!, o que un amic vingui de Girona i tardi més de 6 hores, el doble del temps "normal".
És demanar massa uns trens que compleixin els seus horaris?