dissabte, 26 d’abril del 2008

Ets una motivada de la vida!!!!

Dia realment intens!!!!
Però encantada!!!
Pujar a Montblanc amb els meus gripaus, on ens esperava un dia radiant i calorós (fins i tot un pèl massa), i sobretot gent, gent, gent i més gent (he dit ja que hi havia gent??) per tot arreu, tanta que hi havia moments que eren angoixants. O estones literalment clavats al bell mig del carrer sense poder avançar ni endavant ni enrere, però tot i això ha anat prou bé la sortida.
Llàstima que amb tanta gent tots els encants medievals d'aquests dies, queden una mica deslluïts.
Un Sol que picava de valent, i que ha fet que tots anéssim amb màniga curta, acabo de descobrir que se m'ha quedat la marca de la samarreta!!!
I per la tarda al cau!!!!
Si, exacte al cau, primer jugant amb els mes petitons, els castors i llúdrigues, i després reunió de caps, que penses, jo que hi faig aquí, però això ha durat molt poquet!!!
La veritat és que hi he estat la mar de bé, i ja veig que hi passaré molt bones estones!!! Amb anades de la pilota incloses...
I com que no sé fer les coses a mitges, i sempre que m'hi implico en una activitat, ha de ser amb totes les conseqüències, i a per totes, doncs m'anava engrescant a apuntar-me a tot el que fes falta.
Vaja que si ho faig tot, acabaré demanant exili polític a casa d'algú, ja que m'hauran fotut fora de casa per no ser-hi mai!!!!
X cert, el títol d'avui és la frase que m'ha dit el Dani al plegar i m'encanta!!!!
Au, una activitat més que es suma a la llarga llista de coses de cada dia (es veu que encara no era prou llarga).