diumenge, 22 de juny del 2008

Les coses van així...


Fa un parell de dies, quan veus que una persona que podria fer un viatge curtet, en benefici de tots plegats, no fa altra cosa que farcir-se d'excuses per no agafar el cotxe.
Resultat: un de naltros ha de ver dos viatges!!! No m'ho esperava!!! Ai que això portarà cua, son ganes de que hi hagi mal rotllo, o demostrar ser el més egoista de tots plegats.

No n'hi ha prou amb una pila d'anys, en estar disponible quan ell ha volgut, en canviar una pila d'hores, en anar d'un lloc a l'altre sense queixar-me, en quedar-me més estona si fos necessari, en marejar-me durant una pila de dies ara si fas les activitats, ara no, ara si, ara no, ara fes-me la programació (que encara no he cobrat per cert), en començar ara a les tres, ara a les 5, ara fas més hores, ara no cal que en facis més.
Total, per a què?
Perque ell digui ara que no, paraula que no li he dit jo!!!!.
Si ja fa anys, que aquesta situació és dóna, ja ho hauria de saber no, que tard o d'hora sempre me la juga??? Jo que sóc la seva baldufa preferida, o una de les seves treballadores...

Si hi ha algú, que busca algú per aquest estiu, a les tardes, per fer classes de repàs o cuidar nens, que es posi en contacte amb mi. A partir del 7 de juliol tinc totes les tardes lliures.