diumenge, 6 de gener del 2008

Com sempre, la nit més màgica...


Comença esperant l'arribada dels Reis Mags al moll, però aquesta vegada amb la família de'n Marc, i com no, amb els petits. Amb el somriure perenne de la Pepa, i els ulls oberts de'n Lluc, (tot i que se li escapava algun que altre badall), quin tip de cridar als reis que es van fer!!!! I vinga a fer cua, per poder entregar la carta en mà.
Després cap a casa falta gent, que toca sopar familiar, i com que els Reis son màgics, segur que cauran una bona pila de regals per tots-
La màgia dels Reis queda patent, en el regal de la meva àvia, que s'ha trobat a les mans, un àlbum pleníssim de fotos (ja no estaran guardades en una capsa en un calaix), s'ha emocionat molt.
La segona en emocionar-se ha sigut ma mare, que els Reis han aconseguit portar-li unes fotos dels tres germans junts (que segur que els deu haver costat molt aplegar-los en un mateix horari!!!!)
I la gran sorpresa de la nit, un joc de maletes, pel gran viatge a la Xina, que els espera als meus tiets.
Ostres, aquest any em dec haver portat la mar de bé, perquè m'han caigut moltes coses: llibres, un penjoll amb forma d'ancla, unes arracades amb unes fulles d'allò més grans, una bufanda (de marró i verda encara no en tenia cap!!!), un estoig de maquillatge, un auricular per l'ordinador, una planxa pels cabells, i diners que sempre van la mar de bé (a veure si el meu cap se n'assabenta i ens puja el sou...).
Au, vaig a experimentar amb la planxa, a veure si aconsegueixo:
1. Dominar els meus rinxols.
2. Dominar la meva impaciència.