dimecres, 9 de setembre del 2009

Avui poupourri...



Bufff!!!!
Algú pot anar a buscar el lladre que m'ha pres les meves hores?
Com pot ser que hagi mirat el calendari fa una estona, i estiguem ja acabant el dimecres????
Els exàmens de dilluns diria que bé, de fet un ja sé la nota i el tinc aprovat, 7,5 crèdits més al sac, segons la teoria he aprovat una assignatura que m'explica basicament com fer entrevistes (ja veurem si també aprovo a la vida real...), algú m'explica com és que tinc els resultats d'un dels de dilluns i els de la setmana passada brillen per la seva absència?
El de dret, en tindria prou aprovant-lo, a veure si em trec la legislació de sobre d'una vegada, tot i que la matèria no em desagrada, últimament se m'està fent força pesada, demà a barallar-me amb el de justicia juvenil i dissabte l'òs més òs de tots, metodologia!!!! que només el nom ja em fa venir esgarrifances...
La foto és d'ahir a la tarda, amb els diables, que bona part de la colla son amics, i un dels moments de relax d'aquests dies.
Em quedo amb el comentari d'un amic regidor, que ahir em va dir, que ho prohibeixin a Europa, que aquí farem el que voldrem...
La veritat no veig massa factible, demanar tota la documentació i autorització corresponent a tots aquells que participen als correfocs, i als que ens ho mirem des de fora, també ens la demanaran??? Au va!!!!
Després anar a pendre quelcom, es notava que era festa major, tot ple, i aviadet cap a casa que avui tocava matinar de nou, que a Tarragona no és festa. Em quedo amb els somriures, m'encanten!!!!
I avui 9-9-09, és dels dies aquells que et fan gràcia del calendari, al matí estressant (un dia d'aquests em veureu als titulars dels diaris perque m'hauré carregat algun conductor d'autobus...), però a la tarda hi ha hagut un moment genial, he vist pel carrer una nena del centre, i ha vingut corrents i se m'ha llençat als braços, i això omple molt, moltíssim... i la seva maré dient-me que tot l'estiu que m'anomena. I el comentari d'algú molt important per mi, es que et fas estimar, amb una mirada que ho diu tot.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Venen 3 dies de festa!
Descansa una mica dona.

Striper ha dit...

Sempre es bonic s`puiguer que desde l'inocencioa de un infant t'estimen. Molts petons.

Anònim ha dit...

Vinga, un sprint final...

Andrea. ha dit...

Joana, això no entra al meu vocabulari.

Striper, la veritat és que sí, que és molt bonic, i m'omple d'energia positiva.

Ramon, en això estic, però tinc la sensació de que el camí fa pujada.

Petonets als 3.