dissabte, 20 de febrer del 2010

Què en penseu?

Deixant de banda de si està bé o no el fet de les pintades a les parets, què us diu el missatge? Hi esteu d'acord?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que potser ho ha escrit algú que ignora l'idioma català, o que potser prescindeix de l'idioma català.

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

Sergi ha dit...

Que és un missatge enginyós. Però no ens enganyem, les barbis les volem pel que les volem, per mirar-nos-les i per poca cosa més.

Molon labe ha dit...

Com deia aquell, una barbie sempre pot ser una barriguitas, ara bé una barriguitas.... i mira, es demostra que sempre es queixen les que menys poden fer, de fet com sempre, suposo que les barbies estan massa ocupades follant com per fer pintades, no sigui que se'ls hi acumuli la feina...

Garbí24 ha dit...

Ni una ni l'altre el millor es sense arribar a una ni l'altre....just al mig

Anònim ha dit...

L'ideal és troba-se bé amb un mateix i estar bé de salut. Tenir uns quilos més o menys, si s'està dins de la normalitat, tampoc és el més rellevant.

rits ha dit...

que és el que voldriem moltes!!!

però que malauradament continuen estant de moda les barbies, ja porten més de 50 anys, en canvi les barriguitas, encara es fan?

a mi m'agraden molt les barriguitas!!!

Anastàsia ha dit...

Jo sóc una barriguita i per tant m´agraden més les barriguites , però respecto a les barbies , encara que en molts moments no mé sentit respectada per elles.
Una vegada li vaig dir a una que no parava de ficar-se amb mí per estar grassa: "Saps què em fa l´efecte que el problema de que Jo estigui grassa és més el teu problema que el meu ...!"
I segons el meu parer , aquí radica el conflicte . Perquè les barbies no suporten a les barriguites? . Crec que, en el fons, ens envegen ...hehe...