dilluns, 12 d’abril del 2010

Cambrils, una ciutat???? Quin tip de riure...

Potser se m'havien enganxat grans dosis d'ingenuïtat, quan pensava que el meu Cambrils, havia deixat de ser un petit poble, a considerar-se una ciutat, d'acord que no serà capital ni una gran metropolis, però legalment a partir dels 20.000 habitants és considerada així.
Em pensava que una població d'uns 37.000 i que a l'estiu supera amb escreix els 150.000 habitants tindria millors coses a fer que estar tot el dia pendent del que fa o deixa de fer el veí, o en aquest cas jo mateixa!!!
Ara resulta, que no puc anar a fer un volt, prendre un cafè tranquilament, sense que immediatament pocs segons després el barri en vagi ple de frases de l'estil: ai, he vist a la filla del Tomàs amb un noi, era la teva neta la que estava l'altre dia al davant de no sé on, ohhh i sembla maco, però no és d'aquí oi?
I doncs???? Què es pensa la gent??? Què jo no puc tenir vida social???!!!!! O què? He de fer un pregó cada vegada que surti per la porta de casa???
I tant que és maco!!!! I que més dona, que no sigui de Cambrils? Què hi ha cap problema???!!! Francament, que pensin el que vulguin, jo no tinc cap problema per estar enamorada d'un vilasecà!!!! Senzillament m'encanta.
No tinc pas intenció d'amagar cap dels meus moviments, potser es que tenen unes vides massa avorrides, i s'han de dedicar a controlar les dels altres???? Que es dediquin a fer ganxet!!!

6 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Aiii! És que els pobles que es fan grans, només es fan grans per fora, per dins no canvien fins passades 3 generacions, t'ho dic jo que he viscut a Valls, i que fins fa pocs anys que seguia sent un poble. (I encara ho és!)

Per cert, la foto, aquesta manualitat es teva?
És una passada de xula!!!!!

Striper ha dit...

AIx les xafarderies, no t'enfadis dona un peto.

Sergi ha dit...

Si tan poc t'importa, per què t'ofens? Poden dir missa, no? No n'has de parar esment. I no, no crec que sigui cap a tu, ho deuen fer amb tothom. Això és el que es diu que fa la gent de poble, no? Jo m'alegro moltíssim de ser de ciutat i passar de tot i que tothom passi de mi. Ningú no ha de fotre res de la vida dels altres.

sànset i utnoa ha dit...

Cambrils no deixa de ser un poble. L'estiu ho dissimula, però els prismàtics des de les tribunes ho són tot l'any.

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

qui no te feina el gat pentina....

Arda ha dit...

Ai si nomes fos a Cambrils (el nostre estimat Cambrils, si em permets), aquest esport mundial que es la xafarderia!.
Com es sinó, que tenen tant d'èxit les revistes i els programes del cor?.
Deixa'ls que parlin, que us mirin i que us envegin.....
I tu, sigues feliç amb el "teu noi", sigui d'on sigui.
Una abraçada.