dimarts, 8 de juny del 2010

Amb motla il·lusió....


Dijous encetem un nou projecte plegats.
Un projecte que ens portarà a disfressar-nos amb roba vella i establir un fort vincle amb l'escombra i el drap de la pols, a somiar amb la galleda i el pal de fregar, a prendre mil i una mides amb el metro, a fer llistes interminables de tot el que necessitem comprar, a mirar i remirar pressupostos de mobles, nevera, cortines, paelles i caçoles, tovalloles o barnussos, i moltíssimes moltíssimes moltíssimes coses més, parlar amb la veina perque talli o enretiri la planta que ocupa el que serà el nostre balcó, a barallar-nos amb la pintura i la cinta de paper, i més ben igual si ens embrutem o no, (jejeje, jo amb un pinzell sóc perillosa...) a esperar que tot el que demanem arribi en condicions, d'omplir els armaris i lleixes amb la nostra roba, allí un parell de marcs de fotos nostres, més enllà unes espelmes de colors, en aquella tauleta potser un grapat de flors seques, i veure com a poc a poc, un pis petitó però d'allò més acollidor, deixa d'estar blanc i vuit, es va omplint de colors, de vida, de petits detalls que faran que quan travessis la porta t'hi sentis a gust, i puguem dir: CASA NOSTRA!!!

8 comentaris:

maria ha dit...

Me'n alegro molt per tu.Moltíssimes felicitats. I a viure el màxim.

rits ha dit...

esclar que amb molta il·lusió!!!!
moltes felicitats i endavant!

els claures són molt macos!

Sergi ha dit...

Que us vagi bé la convivència! Muntar el pis és estressant, però quan està acabat, t'hi sents molt bé, respires i veus casa teva.

Albanta ha dit...

Que guaiiiiiii!! Que il·lusió!!
I el millor de tot no és muntar i estrenar pis, sino poder-ho fer compartit!!
Molta sort nena.

GURMET ha dit...

Coi moltes feicitats i penseu també en els estris de cuina i els plats que potser algun dia us tirareu per el cap.

òscar ha dit...

Les coses que es fan amb il·lusió es gaudeixen amb il·lusió. Tot i que jo i Ikea estem una mica barallats :)

Moltes felicitats!!!

Les Coses són com Som ha dit...

Enhorabona!!! És un pas important en l'amor, i la casa quan un se la fa al seu gust, és meravellosa. Que la gaudeixis molt!!

Arda ha dit...

Ostres, quines novetats!. M'agrada veure't tant il·lusionada. Doncs, apa, endavant amb tots els “estris” de neteja, els de pintar, els de mesurar i sobretot, sobretot, endavant amb tot l'amor del mon!.
Una abraçada.