diumenge, 30 de desembre del 2012

Un 28 de desembre...


Ara que son vacances, és un plaer poder fer una mica més el ronso al llit, i no haver de fer cas al despertador que sona a quarts de set del matí els dies laborables.
Així que el divendres, encara amb les lleganyes enganxades i mentre decidia que agafava de la nevera per esmorzar, vaig sentir el zumzum del meu mòbil que anunciava que algú enviava un missatge.

L'obro, i no us enganyo, quan us dic que vaig haver de llegir el seu contingut un parell o tres de vegades. Una bona amiga deia que es casava al cap d'un parell d'hores!!!! Això si, avisava que no era una innocentada!! I ja va fer bé d'avisar-nos, que un 28 de Desembre et pots esperar qualsevol cosa!!
Encara amb la sorpresa no del tot assimilada, vaig trucar a l'altra companya d'aventures, i en un tres i no res, ja haviem quedat que ens trobàvem a la porta del jutjat a l'hora convinguda.

Ceremònia ràpida i efectiva. Després les fotos de rigor amb la família directa, i també amb nosaltres, les amigues.
Ais, ella que normalment odia ser el centre d'atenció, aquell dia ho era, no ho podia evitar, però el seu somriure alegre pagava amb escreix el moment.

FELICITATS GEMMA I JOSEP MA.
FELICITATS PARELLETA!!!