dimecres, 2 de gener del 2013

Avui juga el meu país...


Aquest any, no he pogut anar a veure el partit de la meva selecció, la Catalana!! Però l'estic seguint per la televisió, i la veritat que es veu un bon ambient... senyeres i estelades arreu, escoltar cada dos per tres, els crits de l'afició reclamant la independència o saltant i ballant amb la gran Dharma, no té preu...

Ara només falta que tard o d'hora, encara que estiguin bé, aquests partits amistosos formin part del passat, i la meva, la nostra selecció, pugui competir de forma oficial, sense que els estaments de Madrid es dediquin a posar totes les traves imaginables, es veu que allà a les "Cortes del Reino" es deuen avorrir i no tenen res més a fer, que intentar perseguir tot allò que porta l'etiqueta de català.... En fi... tard o d'hora s'ho trobaran.

Jo, avui i sempre, amb CATALUNYA!!!

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Hi ha tantes coses tan més importants que l'esport. Jo vull un país lliure, però no l'aconseguirem a través de tenir seleccions esportives. Això ja vindrà sol, serà una conseqüència, no una causa. I bé, a mi les seleccions no m'agraden gaire, però el futbol en general sí. Res, em sap greu, que t'ha tocat pagar els plats trencats, però avui ningú més en parla. Sincerament, aquests partits no em fan ni fred ni calor.

Garbí24 ha dit...

Encara que el resultat no ha brillat gaire, sabem que estem en el bon camí.
Bon any i visca Catalunya......