divendres, 1 de gener del 2010

2010


Molt bé, ja tenim aquí el 2010!!!
Però voleu dir que les coses no continuen al mateix lloc que fa unes hores? que ahir? que fa una setmana???
Molt rebombori i tot igual???
De moment l'entrada a l'any prou bé, sopar amb la colla, rialles amb les versions musicades de segons quin tema, algunes ballarugues, algú que veu més del compte, algú altre que veus que s'escapoleix amb la parella buscant un moment amb més intimitat, somriures, abraçades i petons... però per la resta, podia haver sigut qualsevol altre dissabte i hagués estat exactament el mateix.
No ho sé, potser sóc jo, pq en cert moment de la nit, em vaig sentir aliena a tot el que m'envoltava. Si hi havia gent a la que estimo molt, però també d'altres que senzillament no m'aportaven res de res, i amb les quals em sentia a anys llum, però no em sentia especial, ni màgica, ni tots els atributs que se li otorguen a aquesta nit. Vaja que al final vaig acabar arribant més aviat a casa, que si hagués sortit una altra nit... en fi...
Que l'entrada hagi estat diferent, no vol dir que no us desitgi a tots que aquest 2010 us vagi la mar de bé, i que busqueu 2010 motius per somriure i per compartir aquest somriure.

7 comentaris:

-luA] ha dit...

hola!
jo també sóc una somiadora com tu, i penso que encara que avui som 1 de gener de 2O1O que no canvia absolutament res,que tot es igual que ahir,l'únic que canvia es que ara a la data posarem -.-.1O.

un petó!

-luA]

Albanta ha dit...

Jo sempre mire endavant... i desitge que aquest Any que acaba de començar ens duga com tu dius 2010 (com a mínim!!) moments especials, emotius, alegres,...
Una abraçda guapíssima!!

Striper ha dit...

Doncs que els teu desitjos i l'amor et marquin els camins del 2010.

Arda ha dit...

Realment, es una nit mes de la nostre vida.
Realment, hi ha nits molt mes especials per cadascú de nosaltres que la nit de cap d'any.
Et desitjo moltes nits màgiques i particulars en la teva vida.
Desitjo que siguis molt feliç!.
Una abraçada.

Joana ha dit...

Feliç any guapa!
Ptonet

rits ha dit...

buscarem aquests somriures!!! tu també!!!
Bon Any Nou!!!

I tranquil·la, no sempre la nit de cap d'any ha de ser una gran nit! si et consola, a mi tb em va passar una mica el que expliques, vaig trobar a faltar amics i em sentia una mica peix fora de lloc,... però la qüestió era celebrar que un nou any comença i que noves oportuntitats es troben a la cantonada!

Sergi ha dit...

A mi també em va semblar una celebració molt rància. Ja des de la tarda anava dient que no tenia sensació de 31 de desembre, i aquesta sensació va continuar fins les tantes que vam anar a dormir. Ni les campanades hi van ajudar, en veure el patètic espectacle que va oferir TV3. Va passar en un moment i després va seguir l'avorriment anterior. Un vespre gens especial.

Esperem que el 2010 ens porti a tots millors coses.